Bericht van Froukje

Beste bewoners,

Met dit bericht wil ik laten weten dat ik per 1 januari 2023 niet meer werkzaam zal zijn als wijkondersteuner in Ermelo-West.

De afgelopen tijd ben ik tot de conclusie gekomen dat ik in Ermelo-West niet meer op de juiste plek zit. Wel om te wonen hoor! Maar niet meer om te werken. Hoewel ik het jammer vind dat ik afscheid neem, ben ik blij dat er wat nieuws voor in de plaats komt. Ik ga tijdelijk aan de slag bij Welzijn Nunspeet om een zwangerschapsverlof te vervangen. Daarna kom ik hopelijk weer terug in een andere functie bij Welzijn Ermelo.

In december ben ik deels nog aanwezig in Ermelo, om een aantal taken af te ronden. Voor mijn functie als wijkondersteuner komt er een opvolger. Het is nog niet bekend wie dat is. Maar niet getreurd! Tot er een opvolger is, kun je terecht bij mijn collega’s:

Vragen over activiteiten in de wijk of de Vleugel? Mail naar info@ermelowest.nl.
Leuke plannen voor je buurt? Mail naar info@leefbaarheidsteamermelo.nl.
Zorgen over je buurt? Mail naar info@sociaalteamermelo.nl.

Uiteraard kun je met al je vragen ook altijd bij Ad terecht of bij iemand van het informatiepunt in de Vleugel.

Bij deze wil ik iedereen heel hartelijk danken voor de bijzondere, gekke, mooie, grappige, bezorgde, openhartige en oprechte contacten die ik heb opgedaan in Ermelo-West. Wat een mooie mensen zijn jullie. Ga zo door met stoepjes vegen, barbecues organiseren, lichtjes ophangen, partytenten opzetten, kaartjes rondbrengen, deelkastjes timmeren, heggen snoeien, praatjes maken en al die andere dingen die van een verzameling huizen een woonwijk maken 😊❤️

We komen elkaar ongetwijfeld nog tegen in de wijk of het dorp. Alle goeds gewenst!

Liefs,
Froukje Cornet
Wijkondersteuner Ermelo-West
Telefoon: 06-16809158
Facebook: wijkondersteuner Ermelo-West

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *