Ermelo-West Doet 2022

Wil jij iets betekenen voor andere mensen, maar heb je geen tijd voor structureel vrijwilligerswerk? Dan is deze actie geknipt voor jou.

Op 12 maart is het NL Doet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook in onze wijk doen we mee, met de actie Ermelo-West Doet! Je doet een ochtend vrijwilligerswerk met een groepje anderen. Twee vliegen in één klap: je draagt iets concreets bij aan de wijk en ontmoet tegelijk andere mensen. Voor alle vrijwilligers is er bovendien een snert-proeverij na afloop (ook weer gemaakt door vrijwilliger natuurlijk!)

We zoeken o.a. klussers, wandelaars, kinderen, snert-koks en meer.

Ons samen inzetten met NLdoet in je eigen wijk. Dat is Ermelo-West Doet!

Ontdek hoeveel plezier het geeft om samen met je buurtgenoten een ander te ontmoeten en te helpen. De actie Ermelo-West Doet! op 12 maart wordt georganiseerd door Present, in samenwerking met ONE (hulpdienst vanuit de Westerkerk). Je kunt je opgeven voor verschillende soorten klussen, dus kies iets wat bij je past!

Elkaar ontmoeten, koffie drinken en aan de slag voor een buurtgenoot die jouw hulp kan gebruiken.

Ga jij graag praktisch aan de slag? Help dan bijvoorbeeld een alleenstaande buurtbewoner met het op orde brengen van de tuin, of een gezin met een kinderkamer opknappen.
Houd je meer van een sociale activiteit? Ga dan mee wandelen, met wijkbewoners die moeilijk ter been zijn en hulp nodig hebben bij het wandelen. Ook kinderen zijn van harte welkom om mee te lopen!

 Of wil jij samen met je buurgenoten in je eigen buurt aan de slag en heb je misschien zelf een goed idee voor een klus?

Alle projecten zullen 12 maart in de ochtend plaatsvinden. Meld je hier aan voor Ermelo-West Doet! 

Bij het aanmelden geef jij je alleen of samen met je gezin/buurtgenoten op voor een project. Maak hierbij de keuze uit de volgende projecten:

  • Ermelo-West Doet – Tuinieren – om in het groen aan de slag te gaan
  • Ermelo-West Doet – Praktisch – om binnen te klussen
  • Ermelo-West Doet! – in de buurt – om samen te wandelen

In de Reigerstraat (zuidelijk deel) is ook een vrijwilligersklus. Daar gaan we me elkaar een picknickbank en kinderspelletjes maken. Aanmelden daarvoor gaat via: NLdoet.

Heb je vragen of bespreek je graag wat jij kan doen tijdens Ermelo-West Doet? Stuur een mailtje naar info@presentermelo.nl dan neemt Lisa contact met je op!

We slaan met elkaar de armen in één voor een fijne wandeling! Wil jij graag met ons mee wandelen door de wijk, maar heb je een extra arm of rolstoel-duwer nodig? Laat het ons weten. Mail naar info@ermelowest.nl.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *