West Geeft Om Elkaar

Wijkvereniging Ermelo West zet zich in om, samen met de bewoners, van Ermelo West een wijk te maken om trots op te zijn. Een wijk die er goed verzorgd uit ziet, waar het veilig wonen is, waar bewoners aandacht voor elkaar hebben, waarin iedereen mee kan doen en waar volop activiteiten plaatsvinden.

Wij willen er als vereniging voor zorgen dat uw mening gehoord wordt en leggen verbindingen met organisaties die actief zijn in onze wijk. Lees het laatste nieuws en steun ons door lid te worden. 

U kunt zich aanmelden als lid van onze vereniging voor 10,- euro per jaar per huisadres. Voor informatie over opzeggen klik hier.

Wekelijks publiceren we op facebook.com/ermelowest over onderwerpen die in de wijk spelen. Door die pagina te liken blijft u op de hoogte van wat er in de wijk speelt.

Vanaf december 2020 is er een samenwerking tussen Inloophuis De Pararsol, De Westerkerk, Welzijn Ermelo, Gemeente Ermelo en Wijkvereniging Ermelo-West onder de noemen Dorpendeal Ermelo-West. Zie voor meer informatie de pagina Dorpendeal Ermelo-West.