FETE DE LA NATURE 2023

Op vrijdag 1 september en zaterdag 2 september is voor de derde keer het Fête de la Nature in de Natuurtuin Ermelo.  Op vrijdagavond kan er deelgenomen worden aan een rondleiding vanaf 19.00 uur en kan gekeken worden naar nachtvlinders vanaf 20.45 uur.

Zaterdag is er van 10.30 -15.30 uur in de Natuurtuin Ermelo een unieke mix van natuurbeleving en muziek voor alle leeftijden.

Tussen 10.45  en 11.30 uur kunt genieten van saxofoon- en vioolmuziek van Estia en Marlinde de Wolf . Tussen 13.00 en 14.30 uur treedt folkmuzikant Jos Jongeling op.  Daarna  is de muziekgroep B-Eagles te beluisteren tot ongeveer 15.30 uur.

De gehele dag zijn er informatiestands, rondleidingen, bezoek aan de bijenstal, wandelingen en een fietstocht. Er kan buiten geschaakt worden of men kan zelf schilderen in de natuur.

Voor kinderen zijn er o.a. het kabouterpad, een kabouterspeurtocht en werken met houten materialen.

Het complete programma is vanaf 15 augustus te vinden op de websites en facebook-pagina’s van KNNV Noordwest Veluwe en NMP Ermelo. De natuurtuin is te vinden tussen de Konijnenwal en de Zandkampweg, beide zandwegen ten westen van de Arendlaan. Toegang is gratis. Er is vrijwel geen parkeerruimte. Aanbevolen wordt om per fiets te komen of te parkeren bij de Balverszaal aan de  Arendlaan.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *