Ontmoeten

Gezelligheid, je verhaal kwijt kunnen, met elkaar iets drinken koffie, het zijn allemaal zaken die je dag leuker maken. Het kan op veel plaatsen in Ermelo-West. In de agenda kun je zien welke activiteiten er plaatsvinden.


Fysieke ontmoetingen

Inloophuis De Parasol

Op maandagmiddag, woensdagochtend, vrijdagochtend en zondagmiddag is het Inloophuis De Parasol. Je kunt er terecht voor een praatje, een spelletjes, regelmatig zijn er activiteiten. Zie voor actuele informatie de site: www.inloophuisdeparasol.nl.

Inloopochtenden Wijkvereniging Ermelo-West

Elke donderdag is er een Inloopochtend van Wijkvereniging Ermelo-West. Deze begint om 10.00 uur en wordt gehouden in de De Vleugel.

Koffie uurtje op woensdagavond

Op de woensdagavond om acht uur houdt wijkbewoner Jan van den Hazel een koffie uurtje voor wijkbewoners die thuis geen aanspraak hebben. Heb je daarvoor interesse, stuur een email naar jhvdhazel@hotmail.com.

Ontmoetingen bij de sport

Wekelijkse vinden er in Ermelo-West sportwedstrijden plaats. Ook daar ontmoet je wijkgenoten. Zie de site’s van EFC’58 en Dindoa wanneer hun wedstrijden zijn.

Kerkdiensten

Op zondag zijn er kerkdiensten in de Westerkerk. Tijdens zomertijd beginnen de diensten om 09.30 uur en in de wintertijd om 10.00 uur.

Welzijn Ermelo

Welzijn Ermelo zorgt voor actieve betrokkenheid van jongeren, ouderen, mensen zonder werk, mensen een beperking, nieuwe Nederlanders, vrijwilligers en buurtbewoners. Op de verschillende locaties kun je andere mensen ontmoeten, je kunt je interesses, vaardigheden of hobby verder ontwikkelen, cursussen volgen, aan activiteiten deelnemen en organiseren, vrijwilligerswerk gaan doen en meer. Ook jongeren kunnen elkaar bij Welzijn Ermelo ontmoeten, samen iets ondernemen of organiseren.