Spelactiviteiten in de Buurtspeeltuinen

In februari zijn het Sportbedrijf Interactie Ermelo en de Wijkvereniging een samenwerking aangegaan om de jeugd wat extra aandacht te geven in deze bijzondere tijd. Wij organiseerden inloopmiddagen voor jongeren van 7 t/m 12 jaar waar ze lekker konden sporten, spelen, bewegen en plezier konden hebben. De middagen zijn enthousiast ontvangen door de jeugd, nieuwe kinderen kwamen er op af, maar ook kinderen die elke week  weer terug kwamen.

Het is nu is ons doel om dit vaker te organiseren. Maar daar hebben we jullie hulp bij nodig!! Vind jij het leuk om één keer in de maand (bij veel aanmeldingen minder) op woensdag middag een uurtje mee te helpen bij een sport- en spelmiddag in één van de buurtspeeltuinen in Ermelo-West? Laat het ons dat weten via info@ermelowest.nl.

Wat houdt het precies in? Op woensdagmiddag van 14:00 – 15:00 sta je op één van de buurtspeeltuinen in Ermelo. Je zet het veldje klaar met materialen (Interactie helpt mee in het bedenken van activiteiten en het uitlenen van materialen) en begeleidt de spellen, naderhand ruim je de spullen weer op en zit de leuke middag er weer op.

De eerste keer is op woensdag 5 mei op het Buurtspeelveld aan de Lange Haeg (Het Feestveld).

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *