Vacature Wijkondersteuner Ermelo-West

Vacature Wijkondersteuner Ermelo-West
=Gemiddeld 16 uur per week=

In de rol van Wijkondersteuner houd je je bezig met het opzetten en ondersteunen van Buurtjes in Ermelo-West. Uitkomst moet zijn dat buurtbewoners elkaar kennen en men om hulp durft te vragen als men het zelf niet meer redt. Uitgangspunt daarbij is de samenredzaamheid van de inwoners van Ermelo-West, waarbij er in deze Ermelo-West een hechte sociale structuur ontstaat.
Daarvoor wordt in de periode 2021-2023 een netwerk ontwikkeld van 75 tot 100 Buurtjes. Elk Buurtje heeft één of meerdere Buurtcontactpersonen die binnen hun Buurtje als aanjager functioneren. De Wijkondersteuner is het eerste aanspreekpunt voor de Buurtcontactpersonen.
Hij/zij reikt ideeën aan die bijdragen aan de versterking van het buurtje. In buurten waar nog geen Buurtje is zoekt de Wijkondersteuner naar Buurtcontactpersonen die deze rol op zich willen nemen.
De aanpak is gebaseerd op het versterken van dat wat er al is, zoals kennis en bereidheid om te helpen. Er wordt niet uitgegaan van de tekortkomingen, maar juist van de kansen die er zijn.
Download de Vacaturetekst: https://bit.ly/3iR0whJ

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *