Volkstuinvereniging De Maatakker

In Ermelo- West, langs het fietspad de Maat, ligt al meer dan 40 jaar een beetje verscholen het complex van de volkstuinvereniging “de Maatakker”. Op de 85 kavels, in grootte variërend tussen de 40 en 200 m2, zijn vele amateurtuinders, een ieder op zijn/haar eigen wijze, bezig met het kweken van groente, fruit en bloemen.

Met veel plezier wordt er “gewerkt”. Lekker buiten bezig zijn. En het levert gezond eten op. Verser kan het niet en met aanmerkelijk meer smaak dan uit de winkel, “Je weet wat je eet”. We gebruiken geen chemische bestrijdingsmiddelen. Het is mooie tijdbesteding en ook nog gezellig om anderen te ontmoeten.

Afgelopen weken zijn er enkele kavels vrij gekomen. En nu zijn wij op zoek naar nieuwe enthousiaste leden die we met een tuintje een plezier kunnen doen. De kosten zijn zeer gering maar er wordt wel van nieuwe leden verwacht dat ze hun kavel en omgeving netjes onderhouden. Dit vraagt enige inspanning en tijd. Globaal moet je rekenen op 4- 8 uur per week. U kunt zich aanmelden per e-mail:  demaatakker@gmail.com

Of voor meer informatie neemt u gerust contact op met de secretaris van de vereniging.

Remco van Dasselaar; telefoon 06-53485770

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *